İnternet üzerinden tanıtım ve pazarlamanın giderek daha hızlı bir şekilde önem kazandığı günümüzde e-posta ile pazarlama firmaların tanıtım ve iletişim faaliyetleri arasında en etkili ve en yaygın şekilde kullandığı araçlardan biri olarak yerini almıştır.
Yurt dışındaki alıcılara ulaşmak için etkili olduğu kadar ekonomik bir yöntem olarak değerlendirilen e-posta aracılığıyla tanıtım, birçok ihracatçı firmanın müşteriye ulaşmak için kullandığı veya kullanmak istediği tekniklerden biri olarak öne çıkmaktadır.
Olası alıcılar her gün yüzlerce farklı konuda e-mail mesajı almaktadır. Tanıtım amacıyla gönderilen e-postaların yüzlerce ileti arasından fark edilip açılması, okunması ve olumlu bir etki yaratarak hedeflenen kitlede ilgi yaratması aslında önemli strateji ve taktikler içeren bir yaklaşım gerektirmektedir.
3 Aralık 2010 tarihinde İstanbul Sanayi Odası Odakule Meclis Salonu’nda 09:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilmesi planlanan seminerde görünürlüğü yüksek, e-posta kutularında kolay fark edilen ve açılabilen e-mailler geliştirmek için doğru yöntemlerin anlatılması ve e-mail pazarlama konusunda deneyimi az olan veya hiç olmayanlar için uygulanabilir strateji ve taktiklerin sunulması planlanmaktadır. Ulusal ve uluslararası alanda başarılı olmuş e-posta kampanya örneklerinin de verileceği seminerde e-posta pazarlama süreci konusunda pratiğe yönelik bilgiler paylaşılacaktır.
Etkinlik Tarihi: 03 Aralık 2010 Cuma
Etkinlik Saati: 09:30 – 17:00
Etkinlik Yeri: İSO ODakule Meclis Salonu
İçerik
- İletişimin Başında
- E-mail Pazarlamaya giriş ve tarihi
- E-mail Pazarlama Nedir
- Neden E-mail pazarlama yapmalı?
- Etkili E-mail Pazarlamacılığı İçin Beş İlke
- E-mail Pazarlama Terimleri
- E-mail Pazarlama Kuralları
- E-mail Pazarlamada Kendi Müşteri Veri Tabanı Oluşturma
- E-mail Pazarlamada Kullanılan Kampanya Çeşitleri
- E-mail Pazarlamada Kendi E-mail Tanımlarınızı Olulturma
- E-mail Pazarlamada Etkili Mesaj – İçerik Oluşturma
- E-mail Bileşenleri
- E-mail ile Kampanya Oluşturma
- E-mail Kampanyası Kontrol Listesi
- E-mail Pazarlama ve Tasarım
- E-mail Kampanyası Hizmet veren Firmalar Nasıl Belirlenmeli
Detaylı katılım koşulları, detaylı program ve katılmak için doldurulması gereken çevrimiçi başvuru formuna erişmek için kullanabileceğiniz bağlantılar aşağıdadır.
Katılım Koşulları
- Programa katılım başvuru sırasına göre belirlenecek olup,son başvuru tarihi 30 Kasım 2010‘dur.
Son başvuru tarihinden sonra yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir - Eğitime katılmak istendiği takdirde başvurunuzu aşağıda bulunan internet adresindeki ilgili seminer başlığının altındaki “Katılmak İstiyorum” butonuna tıklandığında açılan başvuru formunu doldurarak yapmanız gerekmektedir:
Programa katılım ücreti kişi başı 50-TL‘dir.
- Eğitim ücreti, seminer organizasyonu ile ilgili genel giderleri karşılamak üzere alınmaktadır.
- Kontenjan durumunu yukarıda belirtilen internet (e-hizmet.iso.org.tr) adresinden kontrol etmeniz mümkündür. Kontenjan durumunu kontrol ettikten sonra Katkı PayınıTürkiye İş Bankası Beyoğlu Şb. 1540256 no’lu İstanbul Sanayi Odası hesabına etkinlik adı (“E-Posta ile Pazarlama”) ve katılımcı/firma adı belirtilerek yatırmanız gerekmektedir. (IBAN: TR73 0006400000110111540256).
- İrtibat: Umut GÜR – Tel.: 0212 252 29 00 / 174 – ugur@iso.org.tr
- Etkinlik Yeri : İSO Odakule Meclis Salonu – Odakule İş Merkezi – İstiklal Cad. No. 142 – Tepebaşı – İstanbul
EĞİTMEN: Aytaç Mestçi (Markeftont)
Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri’nde yapmış olan Aytaç Mestçi, eğitiminin ikinci yılında sektör içindeki değişik firmalarda çalışmaya başladı. Web tasarımı, ürün satış ve raporlama alanlarında değişik firmalarda görev aldı. Eğitiminin son senesinde, stajyer olarak başlamış olduğu Profilo Telra firmasına bir ay içinde personel olarak girip, bir buçuk sene intranet yöneticiliği görevini üstlendi. Birçok kulüpte etkin görevlerde bulundu.
2004 yılında kurduğu ONNOVA firmasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İş Geliştirme Direktörlüğü görevlerini üstlendi. 2005 yılında kurmuş olduğu TiMNET – TiMfuture firmaları ile Türkiye İnternet Reklamcılığı sektöründe, internet reklamcılığı hakkında alt yapı bilgilerini ve interaktif medya planlama hizmetlerini sürdürdü.
İnternet sektörünün değerlendirilmesinde Türkiye’de hâlâ öncü bir değerlendirme yarışması olan “Altın Örümcek Yarışması”nın 3 sene jüri üyeliğini yapan Aytaç Mestçi; ayrıca, 2009 yılından beri gerçekleştirilen “Bilişim Yıldızları Yarışması”nın Yönetim Kurulunda da görev almaktadır.
Mestçi, 2007 yılında kurmuş olduğu MarkeFront firmasında sosyal ağ pazarlama hizmetleri ve danışmanlığının yanı sıra internet reklamcılığı, e-ticaret, e-pazarlama, interaktif medya planlama vb. konularda, finans, perakende ve BT sektöründeki çeşitli kuruluşlara danışmanlık yapmaktadır. Yine MarkeFront dahilinde, “internet pazarlama” başlığı altında, sektördeki önemli firmalara profesyonel eğitimler vermeyi sürdürmektedir.
Aytaç Mestçi, 2005 yılından bu yana, Beykent Üniversitesi ve Kültür Üniversitesi’nde öğretim üyesi olarak lisans ve lisansüstü programlarında ders vermektedir.
Trackbacks/Pingbacks
[…] Ayrıntılar ve Eğitim Katılımı İçin Tıklayın […]